divendres, 23 de desembre de 2011

PROGRAMACIÓ DE L’ANY 2012

Amics i amigues:

Ja esta feta la programació de 2012. Com voreu no hem posat la data de l’activitat, però l’anunciarem previàment quan la tingam que fer per radio, per mail i per cartells pel poble.

Voreu que n’hi alguna novetat però en sintesi, és molt semblant a les activitats de tots els anys. Nosaltres esperem que gaudiu de totes aquestes eixides i que tot açò  repercutisca en l’estima pel nostre poble i la presa de conciència de l’abandó en que es troba.

Com sabeu si algú defecte o virtut, segons se mire, tenim és l’estima pel nostre poble i des d’aci vos diguem que nosaltres continuarem lluitant pera conseguir  la revalorització de tot el nostre patrimoni, tan oblidat per alguns que són els que tenen el poder.

No sols va ser Aníbal qui va destruir Sagunt, darrere d’ell han hagut molts Anibals, que conviuen entre nosaltres i que moltes vegades tenen el poder de fer i desfer…Davant d’això no hem romandre impasibles. Cal que pregam postura i actuem lluitant i fent pressió perque no segueisca la desidia, la indolència. i el menyspreu.

Com veieu  el vostre suport és molt important, sense vosaltres el Col.lectiu no sería res. Moltes gràcies.

Bon any 2012 a tots i a totes.