dimecres, 3 d’octubre del 2018

06/X/2018 MEDALLA DE PLATA PER A CARMEN ARANEGUI


Amics i amigues del Col·lectiu pel Patrimoni:

El dia 6 d’octubre de 2018, a les 12 del migdia, es concedeixen les Medalles de Plata de l’Ajuntament de Sagunt. Com saben, eixa és la màxima distinció que atorga el Consistori.

El Col·lectiu pel Patrimoni, va demanar a l’Ajuntament de Sagunt, ja fa un temps, la Medalla de Plata per a Carmen Aranegui, catedràtica emèrita d’Arqueologia de la Universitat de València.

 Carmen Aranegui ha estat la investigadora que més hores i més esforços ha emprat en el Patrimoni de Sagunt, raó per la qual pensarem en la petició, que van demanar per unanimitat. Així mateix, aquesta demanda va ser secundada per la Universitat de València.

 L’Ajuntament de Sagunt ha atès la nostra demanda, conscient dels mèrits que concerneixen a aquesta persona. L’acte es farà efectiu el 6 d’octubre al Teatre Begoña del Port de Sagunt. 

És per això i per tots el mèrits i esforços invertits per la professora Aranegui centrats en el Patrimoni de Sagunt i sobretot al Grau Vell, que demanem la vostra assistència a l’acte. Hi serà la demostració efectiva del agraïment, de la ciutadania. 

Moltes gràcies
El Col·lectiu