dimarts, 28 de maig del 2024

Crònica del II concurs de cartells "Sagunt, un paisatge per a la història"

El divendres 24 de maig anunciàrem qui ha sigut la guanyadora del II Concurs de cartells "Sagunt, un paisatge per a la història". Es tracta de la saguntina Laia Arnau Navarro, llicenciada en Belles Arts, que va participar amb l'obra que veieu a continuació.



Açò és el que ens conta sobre el seu cartell:

Sempre m'ha agradat pujar a la muntanya del Castell. recórrer-la d'un costat a l'altre, gaudint dels paisatges de Sagunt i el Port, de cada racó, cada monument... 

Pujar a eixa muntanya és tornar a la infància, tornar a la penya esvaradora, a les muralles i als paisatges que es poden veire des de dalt.

Aquest cartell és un record d'aquells paisatges que, encara que amb els anys canvien, continuen sent una part molt important de la història del nostre poble i de la meva pròpia.

En el mateix acte inauguràrem l'exposició dels cartells participants que romandrà fins al 31 de maig. Vos convidem a visitar-la. Han participart 15 persones de diferents localitats de la Comunitat Valenciana, pel la qual cosa estem molt contents ja que amb este concurs donem a conéixer la història i el patrimoni de Sagunt més enllà de les nostres fronteres.


Totes les obres ens han agradat i aporten algun punt de vista interessant. Enhorabona a tots els que heu participat. Estem convençuts de que esta exposició serà del gust de la ciutadania ja que demostra que Sagunt pot veure's amb moltes perspectives diferents, enriquint encara més el nostre patrimoni amb la visió personal de cada artista.

                                        

Moltes gràcies a la Fundació Bancaixa pel seu suport inestimable i esperem convocar l'any que vé la tercera edició d'este concurs que pel moment gaudeix de bona salut.