dijous, 12 d’abril de 2012

22 d'Abril de 2012: VIII Trobada al Castell

El Col.lectiu pel Patrimoni Històric de Sagunt, commemora la  Trobada del Castell el proper día 22 d’abril, diumenge.

Com saben, aquest és un acte reivindicatiu pel nostre monument més emblemàtic: el castell, però també el més abandonat. És per això, que, des de fa alguns anys pujem al castell per reivindicar la seua dignificació.

  Fa molts anys que el castell està abandonat. Cal senyalitzar-lo per poder fer una visita adeqüada i poder llegir el monument de manera adient la qual cosa ha estat reivindicada pel Col.lectiu des de fa anys, cal obrir el centre de visistants que està acabat des de fa més d’un any, cal publicitar el monument,  cal que les autoritats demostren  interés pel castell i cal que tots l’estimem.

Des d’el Col.lectiu pel Patrimoni demanem a  totes les persones que acudisquen a la trobada  per  fer notar als que manen quina és la veu i el sentir de la ciutadanía que puja al Castell perque l’estima i desitja una revalorització del monument

El punt de concentació és la Plaça Major de Sagunt a les 10 del matí, des d’allí iniciarem la marxa acompanyats pel tabal i la dolçaina dels Germans Caballer.

Una vegada dalt esmorçarem i després del parlament que aquest any està a càrrec de Quico Fernández, realitzarem una visita guiada per a qui vullga conéixer el Castell.

Fins el diumenge.