dissabte, 22 de desembre del 2012

NADAL 2012


Benvolguts tots i totes:

En estos dies en que tots es posem tan melancòlics ens ha pegat per pensar, en cavilar, que ja són molts anys els que portem en la trinxera, lluitant a la nostra manera per un patrimoni desolat i abandonat…
 Ens pega per pensar en que estem a una cursa de fons, on els resultats són molt precaris, on costa molt resoldre situacions que són endèmiques o estàn enquistades durant anys i anys d’oblit i desidia… i ningú ens tira una maneta solidaria ( i això que ara eixa paraula s’empra tant).
Estem en una batalla que de vegades sembla esgotadora però sempre ens resulta apassionant.Si, encara que parega cursi, nosaltres sentim passió pel nostre poble, la qual cosa no vol dir que de vegades ho tirariem tot a rodar, sobre tot quan veiem el desinterés i la ignorància que mostren els gestors públics.
  No obstant això, se sentim reconfortats per totes eixes persones tan fantàstiques que són els ciutadans, que ens acompanyen amb silenci i respecte quan eixim al carrer per fer visites els diumenges. Ens ajuden a seguir. Gràcies.
  Per concluore volem mostrar-los algunes “perles”, és a dir volem ensenyar-los com s’ho fan a la ciutat d’Orange ( França) peri l.lustrar als veïns i turistes sobre a seua ciutat. 
És una mostra que dediquem especialment al concejal de Turisme Ximo Catalàn, i a la concejala de Patrimoni Laura Casans i a vore si aprenen, que  com diu el refrany castellà”el saber no ocupa lugar”.

BON NADAL A TOS I A TOTES I BON ANY 2013 VOS DESITGEM DES D’EL COL.LECTIU PEL PATRIMONI.