dissabte, 7 d’octubre del 2023

Inauguració exposició "Col·lectiu pel Patrimoni Saguntí, 20 anys" i concert pel patrimoni musical saguntí

El passat dijous 5 d'octubre a les 18:30 hores inauguràrem l'exposició que hem preparat per al nostre aniversari. Està estructurada en diversos apartats: Trobades, visites guiades, retalls de diaris, conferències i concursos de dibuix i cartells. Hem inclòs moltes fotos i material gràfic de tot tipus. També hem exposat tots els guardons que ens han donat al llarg del temps i material de merchandising com camisetes i gorres.

L'exposició es troba a l'aula d'estudi del segon pis del centre cultural Mario Monreal i podrà visitar-se fins al 28 d'octubre.

A les 20.45 hores, a l'auditori del mateix centre cultural, l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina oferí un concert per a recuperar i posar en valor obres de compositors saguntins o relacionats amb Sagunt com Joaquín Rodrigo, Antonio Palanca Villar, Francisco Hernández Guirado, Bernabé Sanchis Porta i José Sanchis Cuartero. L’obra de Palanca s’ha recuperat gràcies a la col·laboració de Juan Francisco Castillo a partir d’un manuscrit original provenent de l’arxiu de la societat musical.

A l'acte assistiren familiars d'alguns dels compositors de les obres i seguidors habituals de la Lira Saguntina i el Col·lectiu pel Patrimoni Saguntí. Ha sigut un plaer col·laborar amb esta societat musical i compartir estos dies de celebracions arropats per tants amics. Gràcies.