dimarts, 24 d’abril de 2012

LA VIII TROBADA AL CASTELL. Abril 2012El darrer diumenge 22 d’abril, el Col.lectiu pel Patrimoni ha commemorat la vuitena trobada al Castell. 
Com tots sabeu aquest és un acte reivindicatiu del monument més emblemàtic de Sagunt, que continua  en el més execrable estat d’abandó mai vist. Nosaltres, en el col.lectiu, apeguem els cartells a les botigues que amablement ens deixen, cridem o passem correus a Radio Sagunto o als diaris locals o provincials, en fi , fem qualsevol cosa per a que se sàpiga i la gent acudisca el diumenge. 
Sabem que tenim a gent incondicional que no li fa falta ningún avís, ells ja saben que tenen un compromís i venen, però encara ens falta molta gent... Cal que vinga més gent a aquests actes, perque si no ho fem ningú ens farà cas, ningú s’en recordarà. Si els saguntins no fem alguna cosa pel nostre poble, ningú més ho farà per nosaltres. Aquest poble està envoltat per la desidia més escandalosa i més penosa, és molt lamentable la manca d’autoestima dels saguntins….i de les autoritats que no s’atreveixen a piular o a traure els peus del test…
El parlament d’en Quico Fernández va ser literari-poètic... Ell li preguntava a les pedres del castell, i les pedres li contestaven... Se nota que és un bon profesor de literatura... Li donem les gràcies  més fervents i també a Paco Tino i Frederic Aznar que amb Quico se dedicaren “gratis et amore” a ensenyar el castell a qui va voler veure’l.

Nosaltres cridem a en Quico o a Aznar o a Manolo o a Paco Novella o al Mossén Martinez Rondán perque ells sempre están disposats a col.laborar amb nosaltres sense demanar res a canvi, volem que açò quede ben clar perque ja n’hi han algunes veus que ens assimilen a unes determinades  opcions politiques. Res d’això. El Col.lectiu continua sent una associació plural que té relacions amb totes les ideologies politiques. L’únic compromís del Col.lectiu és Sagunt i el seu patrimoni històric.

Moltes gràcies a tots i a totes per vindre.