diumenge, 24 de març del 2019

24/III/19 CRÒNICA DEL CONCURS DE DIBUIX

Amics i amigues:

Avui,els xiquets del Municipi han acudit, com sempre ho fan, acompanyats dels pares, mares o responsables, al concurs de Dibuix, “DIBUIXA EL TEU PATRIMONI”. Aquesta vegada tocava el Port de Sagunt i s'havia de dibuixar l'església de Begonya.

Feia un dia esplendorós, clar, lluminós...

Els xiquets i xiquetes acudien i s'ens presentaven per a que els donarem la fusteta per a dibuixar i el paper. Semblaven tímids, vergonyosos, amb molta son, però resolts a mampendre la tasca que el Col.lectiu els havia demanat.

Cadascú s'ha posat on ha volgut, en terra, en un seient, en un banc... i en silenci han començat. Mai havia vist xiquets tan silenciosos i concentrats.

Ha estat un matí bonic, on el sol ens acompanyava i podiem raonar amb les persones que estaven per allí, mentre controlavem als xiquets i xiquetes.

Aquesta tasca mampresa pel Col.lectiu, té la finalitat de sensiblilitzar a les criatures del municipi i fer-les conscients de la riquesa patrimonial que hi ha al nostre poble, que algun dia els llegarà la història. Segur, que d'eixa manera el respectaran i l'estimaran... perque ningú estima allò que no coneix.

Per part del Col.lectiu vos donem les gràcies, xiquets, segur que sempre ho recordareu i si damunt, vos toca algun premi, més encara. Tot i que aquest any tots els xiquets s'emportaran algun regalet, tinguen premi o no.

Gràcies també als pares, que un diumenge com avui heu tingut la gentilesa de portar als vostres fills.
Anunciar-vos que ara posarem els dibuixos en mans del jurat i que el proper mes de maig del 6 al 12, tots els dibuixos seran exposats a l'Epicentre i alli se donaran també els premis. Cal tenir-ho en compte.

MOLTES GRÀCIES