dimarts, 5 de març del 2019

ASSEMBLEA I CONCURS DE DIBUIX

Amics i amigues del Col.lectiu

El dia 13 de febrer hem fet l'Assemblea del Cool.lectiu pel Patrimoni. Els punts a tractar eren la memoria de l'any, renovació de la Junta i rendició de comptes. Després precs i preguntes.

En l'apartat de precs i preguntes, va eixir el tema de la quota que els associats donen a l'Associació... Alguns no ho han donat mai, alguns altres si, pero no sempre... La qüestió és que tot i que tots treballem de franc, és veritat que tenim algunes despeses, per tant els nostre comptes menguen cada vegada més. Seria convenient que els associats saberen que hi ha que donar els 10 euros TOTS ELS ANYS i si tenen algún dubte que ho pregunten. Ho poden preguntar en les distintes rutes que fem els diumenges de cada mes o venint el segón i quart dimecres de cada mes a les 7 vesprada a la Casa Capellà Pallarés, on es reunim.

Crec que el nostre poble mereix una miqueta d'interés per la banda de la ciutadania, no sols d'uns pocs.

Per una altra banda, ferem el diumenge el III Concurs de Dibuix i els xiquets que acudiren dibuixaren el Calvari.

La propera edició del concurs de Dibuix serà el dia 24 de Març, diumenge, en el Port de Sagunt, en l'Alameda, on està l'Església de Begonya. A les 10 del matí. Esperem que vinguen molts xiquets i xiquetes.

Aquest concurs te la finalitat de que els xiquets aprenguer a apreciar i estimar el seu patrimoni i per tant el respecten. Crec que l'ocasió no l'oblidaran mai.

Els concurs està destinat als xiquets de Primaria.