dilluns, 1 d’abril del 2019

29/III/2019 Xarxa de Jueries: “Caminos de Sefarad”.

Amics i amigues del Col.lectiu,

Avui ha estat un día molt important per a la ciutat. Ni més ni menys que Sagunt va ser admesa ahir, 28 de març, a la Xarxa de Jueries: “Caminos de Sefarad”. Es tractava de celebrar l'admissió de Sagunt a la Xarxa. És per això que l'Ajuntament ens ha convocat a totes les associacions per comunicar-ho .

Hem estat al Saló de Plens on l'alcalde, Quico Fernández, ens ha explicat els episodis i circumstàncies, fins arribar a ser admesos. Ha estat una tasca de quatre anys, on la persona d'Antoni Gómez, assessor de Cultura de l'Ajuntament, ha tingut un paper preponderant i crucial, tot i que han col.laborat també Manolo Civera i Amadeo Ribelles que junt amb Quico, han treballat de valent per a endinsar-nos en la Xarxa. De dotze ciutats candidates han estat admeses, només quatre, entre elles, Sagunt, la qual cosa ens congratula i ens alegra.

Per tant, ja estem dins de varies rutes: la ruta d'Anibal, la ruta dels Fenicis i ara la Xarxa de Jueries. La nostra Jueria, és la més completa del País Valencià, i l'expedient presentat ha estat el més complet.

L'entrada en la Xarxa és la demostració palmària de la voluntat política, de l'esforç i sobretot de tenir les coses clares , quan tot això va unit, els objectius s'acompleixen. Les associacions hem col.laborat en tot allò que ens han demanat. És per això que estem molt contents, perque veiem que caminem per la senda correcta i que els esforços realitzats han donat els seus fruits.

Enhorabona a tots i totes.!!!!