diumenge, 15 de desembre del 2019

NADAL 2019


Amics i amigues del col·lectiu pel Patrimoni. Ja ha arribat Nadal i malauradament, la casa per agranar....

No m'agrada dir-ho, però eixa és la realitat.

Com que en el Col·lectiu som persones optimistes i entregades, esperem de bon grat que al 2020, es faça el miracle i no cal que ho digam més.

L'any ha passat corrent, hem continuat fent les activitats que havíem planificat: La ruta Bru i Vidal, Els Concursos de Dibuix, la Trobada al Castell, la vista a la Domus Baebia, la Conferencia d'Esther Alba...

A més, hem fet la visita de cortesia a l'alcalde Dario Moreno, al qual li desitgem  una bona travessia, hem assistit a tos els Consells Assessors de Patrimoni, tant municipal com de la Candidatura a Patrimoni de la Humanitat, hem estat presents en les conferències de la Xarxa de Jueries, hem col·laborat en la celebració del dia de la Romanitat, tanmateix el Col·lectiu col·labora als Ludi Saguntini com a voluntaris per ajudar. Com veureu no parem en tot l'any... nosaltres seguim en la trinxera, però pacíficament i sense ningun anhel de protagonisme... Tot el que fem és de manera altruista i perquè estimem la nostra ciutat. Esperem la vostra col·laboració en totes les activitats que realitzem i que comencem tots a estimar el nostre poble. No es pot estimar allò que no es coneix...d'ahí ve el nostre interès  en les visites guiades.

Acabe. Us desitgem a tots i totes una Bon Nadal i un millor any 2020.

FINS AVIAT