diumenge, 29 de maig del 2011

Comunicació

Amics i amigues:
 
Us comuniquem que el proper dia 5 de juny, diumenge, farem una passejada pel castell del nostre poble. La visita guiada corre a càrrec de Manolo Civera, erudit saguntí. Com és costum es concentrarem a la plaça Major i des d’allí iniciarem la visita. Caldrà portar un barret o una sombrilla per al sol.

Comunicar-vos també que el proper día 10 de juny es farà una representació al teatre romà per part de la gent dels “ludi saguntini”. L’hora serà a les 8 de la vesprada. Durant el dia  ensenyaran la “Domus Baebia”, que com sabeu és la seu dels  “ludi saguntini”.

Esperem que gaudiu de totes les activitats esmentades i aprofiteu les visites al nostre patrimoni  per tal de conéixer millor el nostre poble  i estimar-lo , perque tot allò que no es coneix no s’estima

Des d’el col.lectiu volem agrair a tots i a totes la vostra participació en les activitats programades. Sabeu que si no fòra per vosaltres que acudiu permanentment rés es faria. Gràcies, perque d’eixa manera també es fa poble, perque som com un  ariet, perque som  com la mosca que incordia i no para…gràcies a vosaltres.

A vore si d’eixa manera algú s’ho pensa i mampren a fer coses al castell i comença a reparar muralles i senyalitzar els llocs d’interés.